Termeni si Conditi & Politica de returnare

PRODUSELE ACHIZITIONATE LA DISTANTA:
TERMENII SI CONDITIILE GENERALE SE VOR APLICA TUTUROR VANZARILOR DE BUNURI SI SERVICII DE EXTRATERESTRU, PRIN INTERMEDIUL MAGAZINULUI VIRTUAL
www.extraterestru.ro

PRODUSELE ACHIZITIONATE LA DISTANTA SE POT RETURNA CONFORM conform O.U.G. 34/2014. CONSUMATORUL ARE DREPTUL SA NOTIFICE IN SCRIS COMERCIANTULUI CA RENUNTA LA CUMPARARE, FARA PENALITATI SI FARA INVOCAREA UNUI MOTIV, IN TERMEN DE 14 ZILE DE LA PRIMIREA PRODUSULUI SAU, IN CAZUL PRESTARILOR DE SERVICII, DE LA INCHEIEREA CONTRACTULUI. RETURNAREA PRODUSELOR SE VA FACE PE CHELTUIALA CLIENTULUI, IN TERMEN DE 14 ZILE LUCRATOARE DE LA DENUNTAREA CONTRACTULUI, FOLOSIND ACELASI SERVICIU DE TRANSPORT CU CARE S-A FACUT EXPEDIEREA.

*Din motive de igiena, nu sunt acceptate retur produsele din categoria „LENJERIE INTIMA”, si anume: chiloti, boxeri, sutiene, dresuri si costume de baie.
EXTRATERESTRU (Haine De Firma Online) VA INAPOIA CONTRAVALOAREA COMENZII IN CEL MULT 14 ZILE LUCRATOARE DE LA DATA DENUNTARII IN SCRIS A CONTRACTULUI. SUMA INAPOIATA CAT SI CONDITIILE DE RETURNARE NU INCLUD CHELTUIELILE DE TRANSPORT.

NU SE ACCEPTA PENTRU RETURNARE PRODUSELE CARE PREZINTA MODIFICARI FIZICE, LOVITURI, CIOBIRI, ZGARIETURI, SOCURI ETC.INCHEIEREA CONTRACTULUI ARE LOC IN MOMENTUL EMITERII FACTURII FISCALE SI NU LA LANSAREA COMENZII SAU EMITEREA CONFIRMARII AUTOMATE DE PRIMIRE A ACESTEI COMENZI.

conform O.U.G. 34/2014 SE APLICA DOAR CONSUMATORULUI DEFINIT CA ORICE PERSOANA FIZICA CARE ACHIZITIONEAZA, UTILIZEAZA SAU CONSUMA PRODUSE ORI BENEFICIAZA DE PRESTAREA UNOR SERVICII, IN AFARA ACTIVITATII SALE PROFESIONALE, IN BAZA UNUI CONTRACT INCHEIAT CU UN COMERCIANT.

PRODUSELE PRIMITE DEFECTE:
IN EVENTUALITATEA IN CARE PRODUSUL ACHIZITIONAT ESTE NEFUNCTIONAL SAU PREZINTA VICII DE FABRICATIE, ACESTA VA FI INLOCUIT CU UN PRODUS FUNCTIONAL, CU CONDITIA NOTIFICARII IN SCRIS A EXTRATERESTRU IN TERMEN DE 48 DE ORE.

CONDITII GENERALE DE RETURNARE:
CLIENTUL POATE SOLICITA RETURNAREA CONTRAVALORII PRODUSULUI SAU INLOCUIREA CU UN ALT PRODUS. DACA EXTRATERESTRU NU POATE INLOCUI PRODUSUL CU UNUL CONFORM SAU UN ALT PRODUS, SE VA RESTITUI CONTRAVALOAREA PRODUSULUI.
NE REZERVAM DREPTUL DE A NU ACCEPTA PENTRU RETURNARE PRODUSELE CARE PREZINTA AMBALAJE DETERIORATE SAU INCOMPLETE, URME DE UZURA, ZGARIETURI, LOVITURI, SOCURI ELECTRICE, ACCESORII LIPSA ETC.

COLETELE CE NU CORESPUND DIN PUNCT DE VEDERE ESTETIC VOR FI REFUZATE. PENTRU A SE EVITA NEINTELEGERILE, COLETUL VA FI FOTOGRAFIAT SI SE VA INTOCMI IMPREUNA CU REPREZENTANTUL FIRMEI DE CURIERAT UN PROCES VERBAL IN CARE SE VA SPECIFICA STAREA COLETULUI.

IN CAZUL RETURNARII UNUI PRODUS CARE NU SE AFLA IN ACEEASI STARE IN CARE A FOST LIVRAT (IN AMBALAJUL ORIGINAL CU TOATE ETICHETELE INTACTE SI DOCUMENTELE CARE L-AU INSOTIT), EXTRATERESTRU VA CONSIDERA RETURUL NE-VALID SI VA FI INDREPTATITA SA REFUZE RESTITUIREA PRETULUI.

COSTUL TRANSPORTULUI PRODUSELOR DE LA EXTRATERESTRU . CATRE CLIENT SI DE LA CLIENT CATRE EXTRATERESTRU REVINE IN RESPONSABILITATEA CLIENTULUI.
IMPORTANT:
VA RUGAM SA RESPECTATI TERMENII DE RETURNARE CU CARE ATI FOST DE ACORD IN MOMENTUL IN CARE ATI FINALIZAT COMANDA.
NU VOR FI ACCEPTATE COLETELE CARE:
-AU FOST TRIMISE FARA NOTIFICARE DIN PARTEA CUMPARATORULUI.
-AU MENTIONATA SUMA DE RAMBURS PE ETICHETA DE TRANSPORT
-NU AU INSCRIPTIONATE PE AMBALAJ ELEMENTELE NECESARE IDENTIFICARII RETURULUI(ID RETUR, NUMELE BENEFICIARULUI FACTURII)
PENTRU TOATE RECLAMATIILE SI SITUATIILE IN CARE MOTIVUL RETURULUI POATE FI IMPUTAT FURNIZORULUI TREBUIE SA VA ADRESATI DEPARTAMENTULUI DE RELATII CU CLIENTII PENTRU SOLUTIONAREA PROBLEMELOR.

Puteti face acest lucru trimitand un email la adresa contact@extraterestru.ro Echipa-Extraterestru
TEL:0752430044
E-MAIL contact@extraterestru.ro

Mentiune
In toate cazurile de mai sus, cu exceptia celui referitor la defectele in perioada de garantie, produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite, in ambalajul original si insotite de toate accesoriile si documentele originale. Deteriorarea produselor sau punerea intr-o stare ce face imposibila revanzarea lor duce la refuzarea returului.
Orice modificare a starii produselor sau deteriorarea ambalajului original a acestora ce face imposibila vanzarea produsului ca nou, duce automat la aplicarea unei proceduri de returnare supusa unor taxe administrative de readucere a produselor la starea in care au fost livrate; taxele sunt cuprinse intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului. Cuantumul taxei administrative va fi comunicat catre client la receptionarea produselor deteriorate/modificate.
Adresa: Aurel Vlaicu 191 Email: extraterestru.ro